16 06 2023

Hakkımızda

Kuruluduğumuz tarihten bugüne Emek'ten Sağlık prensibinden hiç taviz vermeden geldik bugünlere. Kendi konularında deneyimli personelimizi gıda üretimi ve hijyeni konularında sürekli eğittik.

Konya'dan başlayan üretim hiyakemiz; helva, tahin, reçel ve kakaolu fındıklı krema çeşitleri ile şenlenerek devam ediyor.

Kalite kontrol ve hijyen yönetimine özellikle dikkat ediyoruz. Fabrikamızda uluslar arası kalite yönetim sistemlerinden ISO, HACCP ve TSE uygulamalarını titizlikle sürdürüyoruz. Genç yaşlı tüm hedef kitlemizin önce sağlığını, bununla birlikte damak tadını da aynı oranda önemseyerek çalışıyoruz.


Siz bizi beğendikçe; biz üretmeye devam edeceğiz.

hata: Detay

17 06 2023

Kalite Politikası

      KALİTE, GIDA GÜVENLİĞİ VE HELAL GIDA POLİTİKAMIZ

      > Firmamız Bünyesinde Hijyenik, Güvenli Bir Ortamda Helal gıda Ürünler Üretmek,

      > Müşteri İsteklerine, İslami Kurallar Ve Türk Gıda Kodeksine Uygun Güvenli Ürünler Üretmek,

      > Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tutarak, Tüm Çalışanlarımızı Hijyen Ve Sanitasyon Bilinciyle Bu Hedef Doğrultusunda Eğitmek,

      > Personelimizi Eğiterek Kalite, Helal Gıda Ve Gıda Güvenliği Konusundaki Bilincini Sürekli Geliştirmek,

      > Yasal Şartlara Uygun Üretim Yapmak,

      > Gıda Güvenliği İle İlgili Bilgileri Gıda Zinciri Boyunca İletmek Ve Talep Etmek,

      > Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (FSSC 22000, BRCGS), OIC/SMIIC 1 ve GSO 2055-1 Helal Gıda Genel Gereklilikler Ve Kalite Yönetim Sistemi Standartlarına Uygunluğu Sağlamak Ve Sistemimizin Etkinliğini Sürekli İyileştirmek,

      > Gıda güvenliği ve kalite kültürünü sürekli iyileştirmek,

      > Hammadde temininden, nihai ürünün müşteriye sunumuna kadar; her aşamada her türlü taklit-tağşişten kaçınılarak otantisiteye sebebiyet vermemek

      > Malzeme kabulünden satış noktasına kadar olan tüm süreçte gıda savunmasına ilişkin riskleri değerlendirip, önleyici tedbirler almak,

      > Kuruluşumuzun KALİTE, GIDA GÜVENLİĞİ ve HELAL GIDA Politikasıdır.

      hata: Detay